Canlı Destek
  • Yeni

►Koli bazlı satışlarımız da kargo ücreti bize aittir.

Kolisi 24 Adettir.

Teslimat 7 iş günüdür.

APİMAYE PRATİK DAR ÇERÇEVE (LD-15)--20304

  • Pratiktir.

  • Hijyeniktir, Pürüzsüz yüzey sayesinde küf ve mantar oluşmaz.

  • 10 saniyede petek takma.

  • Verimliliği artırır.

  • 47x15 cm.

  • Petek dahil değildir.

10 saniyeden kısa bir sürede peteğin yerleştirilmesini sağlar.

Mevsimlere göre farklılık gösteren kovan içi nem ve sıcaklık oranları ahşap çerçeveleri yıpratmakta olup kullanım ömrünü kısaltmaktadır. Bu nedenle ahşap çerçevelerin belirli aralıklarla değiştirilmesi gerekmektedir. Bu değişimler esnasında kovan – çerçeve standardizasyonunun sağlanamaması, kovana uygun çerçevenin bulunamaması ve mevcut kovan veya çerçevenin atıl kalması sonucunu doğurmaktadır. Ahşaptan yapılan çerçevelerde sağlıksız koşullar oluşmakta ve bakteri, parazit, mantar ve pas gibi sorunlarla karşılaşılmaktadır. Bu olumsuz koşullar gıda kodeksine uygun sertifikalı plastikten üretilmiş olan APİMAYE pratik çerçevelerinde kesinlikle görülmemektedir.

“APİMAYE ÇERÇEVELERİ PRATİKDİR”
“APİMAYE ÇERÇEVELERİ VERİMLİLİĞİ ARTIRIR”
“APİMAYE ÇERÇEVELERİ HİJYENİKDİR”.


APİMAYE pratik Çerçeveleri Uluslararası Langstroth ve Dadant standart ölçüleri baz alınarak üretilmiştir.

APİMAYE pratik Çerçeveleri arıların bal yapması için bal mumu esaslı suni peteklerin, tel kullanılmadan kolay bir kilitleme sistemi ile 10 saniyeden kısa bir sürede yerleştirilmesini sağlar.

APİMAYE pratik perçeveleri, kolayca sökülüp takılabilen, suni peteğin kaymasını engelleyen, arı ve bal kayıplarını azaltan bir çerçeve olarak tasarlanmıştır.

APİMAYE çerçevelerinin periyodik temizlikleri ve bakımları ahşap çerçevelere göre çok daha kolay bir şekilde yapılmaktadır. Çerçeveler kullanımdan sonra 50 derecelik sıcak suyla yıkanıp tekrar kullanılabilmektedir.

APİMAYE çerçeveleri bakteri, parazit ve mantar gibi olumsuzlukları bünyesinde barındırmaz.

20304

16 aynı kategorideki diğer ürünler:

Karşılaştırma Listesine Eklendi