Canlı Destek
  • Yeni

KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.

BEE-EXTRA66 KULLANIMI:

1-Şuruba Katılarak Uygulama:

Hazırladığınız şurubun içine her 1 Lt. Şuruba 5 Ml.e katmanız yeterli olacaktır. Eğer 10 Lt. Şurup hazırladıysanız 50 Ml.e BEE-EXTRA66 katmanız yeterlidir. 50 Lt. şuruba 250 Ml. e 100 Lt. şuruba 500 Ml.e BEE-EXTRA66 katılarak arılara şurubun içinde karışımla verilebilir. Bu uygulama hazırladığınız şurubun miktarına göre BEE-EXTRA66 katılabilir.

Bölgelere göre şurup verme ölçüleri değişebilmektedir. Şurup verme zamanları bölgelere göre değişkenlik gösterse de bal sağım zamanından sonraki aylarda kışa girerken Ekim ve Kasım aylarında şuruba katacağınız BEE-EXTRA66 ana arınızdaki yumurta atışını en üst seviyeye çıkararak günde 2200 yumurta atımı bilimsel raporlarda tespit edilmiştir.

Bu aylarda uygulayacağınız şurupla BEE-EXTRA66 bitkisel solüsyon takviyesi bahara çıkacak olan arılarınızda performans açısından güçlü ve hastalıksız arı kolonilerine sahip olmanızı sağlayacaktır. Şurup ile verme dönemleri ekim, kasım aylarından sonra ocak, şubat, mart, nisan aylarına kadar vereceğiniz 1 Lt. şuruba 5 Ml.e BEE-EXTRA66 bitkisel solüsyondan takviye ederek kullanmalısınız.

2-Kek’e Katılarak Uygulama:

Hazırladığınız kek’in içine her 1 Kg. kek’e 10 Ml.e katmanız yeterli olacaktır. Eğer 10 Kg. Kek hazırladıysanız 100 Ml.e BEE-EXTRA66 katmanız yeterlidir. 50 Kg. kek’e 500 Ml.e BEE-EXTRA66 katılarak arılara kek’in içinde karışımla verilebilir. Bu uygulama hazırladığınız kek’in miktarına göre BEE-EXTRA66 katılabilir.

BEE-EXTRA 66 1 LT

16 aynı kategorideki diğer ürünler:

Karşılaştırma Listesine Eklendi