Canlı Destek
  • Yeni

KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.

VAROMİT PREMİX  250 ML

Varomit Bitkisel Sıvı Premiks doğada ve balda doğal olarak bulunan etkenler dikkate alınarak geliştirilmiştir.İçerdiği bitki ekstrelerinden Sinirli ot ekstresi Avrupa farmakopesi tarafından Antimikrobiyal olarak belirtilmiştir.Kekik ekstresinde bulunan timol etken maddesinin parazitlerin önlenmesinde etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.Ayrıca Kuzukulağı ekstresi içerisinde bulunan okzalik asit Varroa mücadelesinde kullanılan en etkili organik organik asitler arasında yer almaktadır.

*Varroa ile mücadelede Tıbbi ve Aromatik bitkiler kullanılarak geliştirilmiş ve etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış içerik ve etki mekanizması itibariyle muadili olmayan doğal bir üründür.

*İlkbahar,yaz ayları ve sonbaharda arıların dış parazitlere karşı korunmasına yardımcı olur.

*Yavru gelişimini destekler.

*Kanatsız arı çıkmasını önlemeye yardımcı olur.

İÇİNDEKİLER :

Su (water) , Kuzukulağı Ekstresi (Rumex Acetosa) , Kekik Ekstresi (Thymus vulgaris), Isırgan Otu ekstresi (Urtica Dioica) , Biberiye Ekstresi (Rosmarinus Officinalis) , Keçiboynuzu Ekstresi (Ceratonia Siliqua) , Civanperçemi Ekstresi(Acillea Millefolium), Sinirli ot Ekstresi( Plantago Lanceolata) , Bal (Honey) , Pancar Melası (Betavulgarismelas)

KULLANIM KOŞULLARI :

*Arıların üzerine temas edecek şekilde tüm çerçeve aralarına uygulanır.

*Her çerçeve arasına yaklaşık 2 ml olacak şekilde 15 günde bir uygulanması tavsiye edilir.

*Özel olarak tasarlanmış kilitli kapağı çevirerek çıta aralarına uygulayınız. Uygulama sonrasında kapağı yeniden çevirerek kapalı olduğundan emin olunuz.

*Hava sıcaklığının 14 C ve üzerinde olduğu her dönem kullanılabilir.

*Toksik bir bileşen içermez. Balda ve bal mumunda kalıntı bırakmaz.

*Renklendirici , Koruyucu ve hiçbir kimyasal bileşen içermez.

*Organik arı yetiştiriciliğine uygun olarak geliştirilmiştir.

DEPOLAMA KOŞULLARI:

*Güneş ışığı almayan serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

*Özel saklama koşulu yoktur.

*Açılmış ambalajları kısa sürede uygulayınız.


VAROMİT PREMİX 250 ML

16 aynı kategorideki diğer ürünler:

Karşılaştırma Listesine Eklendi